Inloggen
Nog niet geregistreerd? Schrijf nu in
Maak je dromen waar!
Plaats gratis je profiel en wordt gevonden!
Laat dromen uitkomen

Plaats kansen en vind je ideale kandidaat!

Over ons

Lynx gelooft in kansengelijkheid. Waar je wieg staat bepaalt, helaas, soms nog steeds hoe de rest van je leven eruit ziet. Opgroeien in een wijk met met een lagere sociaal economische zorgt voor een lagere opleiding, een moeilijkere sociaal-emotionele ontwikkeling en soms criminaliteit.

Ambitie

Onze economie is opleidingsgericht, daarmee diskwalificeren we een deel van de huidige (jongeren) populatie. Een fout in je verleden of gemis aan juiste papieren zorgt nu bij veel jongeren zo ook voor een gemis aan toekomst… En dat hoeft niet zo te zijn maar zeker niet zo te blijven! Lynx is de spot voor jongeren om zichzelf te presenteren aan mogelijke werkgevers en opdrachtgevers voor een nieuwe job, een stage, een werkervaringsplaats, opleiding etc.

Jongeren

Ben jij op zoek naar je volgende stap? Maak, anoniem, je profiel aan en geef aan wat je zoekt. Dat kan bijvoorbeeld zijn:

  • Kennis
  • Stage
  • Werk
  • zzp klus
  • etc

Bedrijven kunnen je dan selecteren op je talent en contact met je opnemen.

Partners

Als partner begrijp je dat er een groep jongeren is die gemotiveerd aan de slag wil. Misschien niet met de juiste papieren maar wel met de juiste mindset… en leren on the job kan net zo waardevol zijn…. Vanuit maatschappelijke betrokkenheid maar ook vanuit zakelijk oogpunt kun je hier je ’diamond in the rough’ vinden!
Lynx verbindt het bedrijfsleven aan jongeren voor een echte kans op een toekomst.

©Stichting Lynx - 2024
Stichting Lynx 4S gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.