Inloggen
Nog niet geregistreerd? Schrijf nu in
Lynx, Live Your Next Xperience!
Plaats gratis je profiel en pak je kansen!
Laat dromen uitkomen

Plaats kansen en vind je ideale kandidaat!

Over ons

Lynx gelooft in kansengelijkheid. Waar je wieg staat bepaalt, helaas, soms nog steeds hoe de rest van je leven eruit ziet. Opgroeien in een wijk met met een lagere sociaal economische zorgt voor een lagere opleiding, een moeilijkere sociaal-emotionele ontwikkeling en soms criminaliteit.

Ambitie

Onze economie is opleidingsgericht, daarmee diskwalificeren we een deel van de huidige (jongeren) populatie. Een fout in je verleden of gemis aan juiste papieren zorgt nu bij veel jongeren zo ook voor een gemis aan toekomst… En dat hoeft niet zo te zijn maar zeker niet zo te blijven! Lynx is de spot voor jongeren om zichzelf te presenteren aan mogelijke werkgevers en opdrachtgevers voor een nieuwe job, een stage, een werkervaringsplaats, opleiding etc.

Vanuit Lynx zijn we de smeerdienst tussen jongere en het bedrijfsleven / onderwijs. We enthousiasmeren en verbinden aan beide kanten. Voor de jongeren hebben we een volledig begeleidings, inzicht en ervaringsproces. Hierdoor is motivatie en competentie in lijn met elkaar en is de basis gelegd voor een positieve ervaring. Het bedrijfsleven helpen we door werkelijk inzicht te krijgen in de eigen behoefte op het gebied van maatschappelijk verantwoord ondernemen, met als doel een juiste match en nieuw arbeidspotentieel. 

Hoewel dit een arbeidsintensief proces is aan beide kanten, is de ervaring dat spreadsheetmanagement niet werkt in deze setting en dat het maatwerk is en blijft. Hierbij maken we wél gebruik van de nieuwste ondersteuningstools op het gebied van AI en testing met vooruitstrevende partners die een autoriteit zijn op hun werkgebied. We zijn erg trots op deze ondersteuning en facilitering vanuit onze partners, want het helpt om Echt inzicht te krijgen in de wensen, mogelijkheden en talenten van 'onze' jongeren en het doel, een duurzame match, te kunnen verwezelijken. 

 

Partners

Als partner begrijp je dat er een groep jongeren is die gemotiveerd aan de slag wil. Misschien niet met de juiste papieren maar wel met de juiste mindset… en leren on the job kan net zo waardevol zijn…. Vanuit maatschappelijke betrokkenheid maar ook vanuit zakelijk oogpunt kun je hier je ’diamond in the rough’ vinden!
Lynx verbindt het bedrijfsleven aan jongeren voor een echte kans op een toekomst.
©Stichting Lynx - 2024
Stichting Lynx gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.